Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας! Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας. Πρώτα όμως, ας γνωριστούμε.


H εταιρεία μας έκανε τα πρώτα βήματα της , στον χώρο του κλιματισμού, το 1993, υπό την επίβλεψη των κων Ηλιάδη Ιωάννη & Χαριτόπουλο Απόστολο, οι οποίοι παραμένουν ενεργοί τόσο στις πωλήσεις, όσο και στο service, μέχρι σήμερα.


Ξεκίνησε διευρύνοντας το πελατολόγιο της, τόσο στο service, όσο και στις εγκαταστάσεις, ως εξωτερικός συνεργάτης σε επώνυμα καταστήματα, εταιρείες κλιματισμού και τεχνικές εταιρείες.


Αδιάκοπα τα τελευταία 20 χρόνια, έχει στο ενεργητικό της αναρίθμητες εγκαταστάσεις οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού καθώς και πάνω από 800 συστήματα κλιματισμού VRV, όλων των εταιρειών. Τα τελευταία χρόνια οι εγκαταστάσεις έχουν διευρυνθεί και σε συστήματα θέρμανσης με αντλίες θερμότητας καθώς και λέβητες αερίου και πετρελαίου. 

Από το 2005 είμαστε επίσημοι συνεργάτες της DAIKIN HELLAS.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας εξειδικεύεται και στον χώρο της θερμοσυσσώρευσης.

Τα προιόντα μας είναι γερμανικής κατασκευής.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την εγκατάσταση και συντήρηση των σωμάτων θερμοσυσσωρευτών.

Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

Σήμερα η εταιρεία μας στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο κλιματιζόμενο, με ποικιλία εκθεμάτων, επι της οδού Ξανθίππης 110 & Δράμας, στην Αθήνα (πλησίον σταθμό Σεπολίων –μετρό). Δείτε εδώ τον χάρτη.